Publikálási szakasz

Holnap kezdődik a kihívás publikálási szakasza, ezért szeretném felhívni a figyelmeteket pár fontos dologra.

Az írások egy szerző/nap sebességgel fognak felkerülni, mindig délben. Mivel Nienna Ewara és woolfe visszalépett, a történetek feltöltése a tervezettnél korábban ér véget, március 20-án. A feltöltött történetek linkje automatikusan megjelenik a kihívás Facebook oldalán.

Az értékelési szakasz április 22-ig tart, aznap éjfélig lehet pontozni a történeteket.

A szerzők névsora az oldalsávon található, illetve majd kategóriánként is válogathattok a történetek között.

Pontozás

A pontozók kötelesek következetesen egy név és e-mail cím alatt kritizálni. Egy történetet egy ember csak egyszer pontozhat, a pontszámot visszamenőleg nem változtathatja meg. Minden hozzászólás moderáláson megy át, vagyis nem fognak azonnal megjelenni a vélemények.

A megadott e-mail címet kéretik figyelni a pontozást követően, mert ha bármiféle gond van a pontjaiddal, ott tudlak elérni. A történelmi hitelesség kérdésében hiteltelen forrás (fröcsögő, radikális honlap, szakmailag nem elismert munka stb.) se írói, se pontozói oldalról nem lehet hivatkozási alap.

A kihíváson részvevők nem pontozhatják se magukat, se a többi versenyzőt. A versenyzőknek bétázók sem pontozhatnak. Az írók nem írhatnak kritikát egymásnak, illetve nem válaszolhatnak a történetükhöz érkezett véleményekre a kilétük hivatalos felfedéséig.

Részletek a szabályzatban.

Érvényes pontozáshoz legalább három történetpárt értékelni kell. (Ez szabálymódosulás az írók számának csökkenése miatt. Motivációnak publikálás végén indul egy kis játék az olvasóknak is.)

Részletes tájékoztató a pontozás menüben, ahonnan a pontozási lap Word formátumban is letölthető. Mielőtt hozzáláttok az írások értékeléséhez, kérlek, olvassátok el, hogy mi volt a versenyzők feladata.

A pontozás megkönnyítése érdekében a szószámot fel fogom tüntetni a történetek adatlapján zölddel, ha megfelel a terjedelmi követelményeknek, és pirossal, ha nem.

A történetek formázása szigorúan szabályozott (idézési szabályok, tagolás, párbeszédek formázása stb.), hogy a lehető legbefogadhatóbb legyen az írások megjelenése a blog nyújtotta lehetőségekhez képest, emiatt a formai megjelenésért nem lehet pontot levonni!

Kérdéseket akár a poszt alatt, akár e-mailben, akár Facebookon fel lehet tenni.

Vélemények

Jogok

A kihívásra való jelentkezéssel automatikusan hozzájárulsz, hogy a kihívásra készült történeteid megjelenjenek a kihívás oldalán, vagyis itt, és fenn is maradjanak az eredményhirdetés után még egy hétig – később bármikor szólhatsz, és leveszem a történeteidet.
A felkerülő történetek szerzőik tulajdonában állnak, engedély nélküli lemásolásuk szigorúan tilos.

Facebook oldal